Video: red velvet choco-cakebollen

Mocht je het gemist hebben: het is vandaag Valentijnsdag! Je houdt ervan of je haat het. Ik behoor tot de eerste categorie. De liefde omarm ik net zo graag als lekker eten. 🙂

Op Valentijnsdag pak ik graag uit met een recept waarin ik al mijn liefde voor lekkers kwijt kan. Toen ik tijdens een speurtocht door de kelderkast een pak red velvet verwencake van Dr. Oetker tegenkwam, kreeg ik een idee: red velvet choco-cakebollen!

Mijn dochter ging door het dak! Mij nam ze mee. Met beide benen weer op de grond, doken we saampjes snel de keuken in.

Kookvideo's, Thema recepten, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet, Chocolade, Gebak

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin