Vis cuisine met tomaat en mozzarella

Malse visfilet uit de oven met een frisromige tomaat-mozzarella topping: deze zelfgemaakte vis cuisine is heerlijk! Hij staat in een handomdraai op tafel en is geschikt voor een doordeweekse dag, maar ook feestelijk genoeg om met kerst te serveren. Je kunt elke visfilet gebruiken die je wilt, zolang hij maar stevig is. Denk aan kabeljauw, heilbot, zeeduivel, roodbaars, tarbot, zalm, pangasius. Net wat er op dat moment bij je visboer verkrijgbaar is en er goed uitziet. Serveer deze vis cuisine met tomaat en mozzarella met gebakken aardappels, aardappelpuree, gnocchi of pasta zoals tagliatelle. Ook sperziebonen zijn hier lekker bij. Zie ook onderstaande tip! 

Thema recepten, Wereldgerecht, Italiaanse recepten, Kerstrecepten, Hoofdgerecht, Visrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. Ria

    Heerlijk recept dit vispannetje en ook nog koolhydraatarm maar met krieltjes of aardappelpuree ook heerlijk.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin