Win toegangskaarten voor de MjamTaart Cake & Bake Experience

Krijg jij net als ik ook nooit genoeg van zoete baksels en loop je alle bakevents af die er maar te vinden zijn? Dan mag je de MjamTaart Cake & Bake Experience zeker niet missen! KNL mag tevens 5 x 2 toegangskaarten weggeven voor dit toffe event!! ?? Kans maken? Check ons Instagram-kanaal voor de actievoorwaarden. 

MjamTaart Cake & Bake Experience

Op 30 en 31 maart treffen zoetekauwen elkaar op MjamTaart Cake & Bake Experience in De Broodfabriek in Rijswijk. Hoe doen ze dat toch… lactose- en glutenvrij bakken, taart vervoeren, chocolade tempereren? Allemaal vragen waarop onze bezoekers graag het antwoord willen weten. Tijdens de MjamTaart Cake & Bake Experience 2019 kunnen zij zich laten informeren en direct de producten kopen die zij hiervoor nodig hebben!

De MjamTaart Cake & Bake Experience is dé zoetste beurs en een beleving op het gebied van bakken, taart decoratie, patisserie, chocolade, cupcakes en brood. De nieuwste  trends, technieken, tips & trucs, je ziet en beleeft het allemaal. Twee dagen leren, inspireren en creëren!

Demonstraties

Wat is het verschil tussen fondant en marsepein? Mag ik wel of niet verse bloemen gebruiken op een bruidstaart? Hoe krijg ik zo’n lekker knapperig broodje uit de oven? Hiljo Hillebrand, meester boulanger en auteur van de Broodbijbel en Levine van Doorne, auteur van diverse broodbak boeken leren je hoe je thuis de lekkerste broden uit de oven tovert. Marike Bol van Oh my Pie deelt haar glutenvrije keukengeheimen en Annemarie Pronk laat je zien waarom zij de terechte winnares van Heel Holland Bakt 2016 was. Tientallen andere enthousiaste zoetliefhebbers demonstreren en vertellen je alles over werken met chocolade, marsepein, fondant en Royal icing. Bekijk hier alle podium demonstraties.

10e editie Holland Sugar Art Show

De wedstrijd met 7 zoete categorieën vindt in Nederland voor de 10e keer plaats. Tientallen kunstwerken van taart, cupcakes, koekjes en suikerbloemen, gemaakt door hobby- en thuisbakkers zijn te bewonderen. En de jeugd heeft ook hier de toekomst. Dat blijkt wel uit de vele inzendingen die we van onze jongste deelnemers mogen verwachten. Je kijkt je ogen uit en de prijzen liegen er niet om! FunCakes en Wilton sponsoren de wedstrijd en Deleukstetaartenshop.nl biedt de winnaars waarde-cheques aan. Een professionele jury beoordeelt de wedstrijdstukken maar ook het publiek mag haar zegje doen en stemmen op zijn of haar favoriete inzending. Ook die gelukkige wedstrijddeelnemer wint een prachtige prijs!

Workshops

In het “Kenwood bakt met Hans” theater kun je onder begeleiding van Hans Spitsbaard, winnaar Heel Holland Bakt 2017, aan de slag in de patisserie. Of steek je handen uit de mouwen en leer alles over Royal icing, airbrushen op taart, modelleren, koekjes en taart decoreren, suikerbloemen en bonbons maken tijdens een inspirerende aanschuif- of privé workshop. Lees hier alles over de workshops.

Verkoopstands

Bij de stands kun je je laten informeren en direct de producten kopen die je nodig hebt om na het zien van al het moois en lekkers thuis aan de slag te gaan. Traders uit binnen- en buitenland showen hun koopwaar met strakke aanbiedingen en prijzen. Bekijk hier alles standhouders.

Info

Bestellen van tickets, reserveringen voor workshops en inschrijven voor de wedstrijd kan op mjamtaartexperience.nl. Daar vind je ook alle info over dit zoete event.

MjamTaart Cake & Bake Experience30 en 31 maart 2019 van 10.00 tot 17.00De Broodfabriek Rijswijk

Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde