Witlofstamppot met ham en kaas

Een keer wat anders dan witlof met ham en kaas uit de oven? Probeer deze witlofstamppot met ham, kaas en een vleugje kerrie eens! Serveer hem zo, of met een gebraden beenhammetje of een gehaktbal. Smullen!

Seizoen, Stamppot recepten, Herfstrecepten, Winterrecepten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(4 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hanneke

    Je kookt de witlof van tevoren ook neem ik aan?

    1. Hoi Hanneke, je hoeft de witlof niet eerst voor te koken. Door de warmte van de puree (die op een laag pitje staat) slinkt de witlof vanzelf (net zoals bij rauwe andijvie). Als je de witlof door de warme puree hebt geroerd en even doorgewarmd hebt kun je het vuur uitzetten en nog even laten staan met de deksel op de pan. Dan slinkt de witlof nog verder. Wil je de witlof toch liever voorkoken, dan kan dat natuurlijk ook. Laat hem dan wel goed uitlekken voordat je hem toevoegt.

      1. Hanneke

        Top! Gaan we het zo doen! ?

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin