Wrap met kipfilet en camembert

Wrap met kipfilet en camembert

Ik ben dol op de combinatie van zoet en hartig. Deze wrap met hartige kipfilet en camembert, frisse lente-ui en een vleugje zoete jam is momenteel mijn favoriete lunch! Heerlijk om mee te nemen naar je werk of stop in de picknickmand. Je kunt hem ook in plakken snijden en als borrelhapje serveren. 

Lunch voor 1 persoon — 5 minuten

Ingrediënten

  • 1 tortillawrap
  • 1 tl jam naar keuze (ik gebruikte mijn zelfgemaakte aardbei-rabarberjam)
  • 2 plakjes gerookte kipfilet
  • 3 plakjes camembert
  • 1 lente-uitje, in ringen gesneden

Bereiding
Besmeer de wrap met jam en beleg met kipfilet, camembert en lente-ui.

Rol zo strak mogelijk op en snijd schuin doormidden.

Wrap met kipfilet en camembert

Enjoy!

Thema recepten, Picknick, Lunch, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin