Zalmrol met basilicumroomkaas

Je bent nog maar amper bijgekomen van de Kerst of ik sta alweer klaar met een hapje voor oudjaarsavond. 🙂 Want naast de oliebollen en appelbeignets horen er op oudjaarsavond natuurlijk ook hartige hapjes op tafel te komen. Omdat ik dol ben op hapjes met zalm maakte ik een zalmrol gevuld met roomkaas, basilicum, een vleugje citroen en pijnboompitten. Feestelijk en lekker!

Je kunt de zalmrol op verschillende manieren serveren. Dun gesneden als amuse op een rondje geroosterd casinobrood, wrap, pannenkoek of blini, op een amuselepel, of serveer de zalmrolletjes gewoon zo op een mooie schaal. Wat je ook kiest, smulplezier is gegarandeerd!

 

Thema recepten, Kerstrecepten, Oud-en-nieuwrecepten, Paasrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin