Zoete aardappelsalade met spekjes

Deze zoete aardappelsalade met spekjes, dille en romige yoghurtsaus is echt verslavend lekker! Je kunt hem lauwwarm als hoofdgerecht serveren met gebakken vis, kip of beenham, of koud meenemen naar je werk als lunch.

Menu, Groenten, Lunch, Bijgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(9 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Nellie

    Dag, als je deze salade vegetarisch wilt maken, waar kan je dan de spekjes voor vervangen? Die voegen wel wat wezenlijks toe, bite en zout.

    1. Je hebt tegenwoordig ook vegetarische spekjes in de supermarkt. Of het lekker is durf ik niet te zeggen helaas.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin