5x koekjesrecept

5x koekjesrecept

Plotseling opkomende bakkriebels. Ik heb er regelmatig last van. Meestal krijg ik ze tegen het eind van de week, of in het weekend. Maar soms ook gewoon op maandagochtend. Als ik zacht de slaap uit mijn ogen veeg. Dan beginnen ze te jeuken en laten ze me niet meer met rust.

Wat ik dan doe? Koekjes bakken! Die zijn het snelst klaar.

Vooral als je een goed basisrecept voor koekjes klaar hebt liggen waarmee je eindeloos kunt variëren. Ik heb mijn 5 favoriete koekjesrecepten voor je op een rij gezet. Ze zijn stuk voor stuk gestempeld met mijn onkreukbare VerrukGeluk-garantie!

Basisrecept koekjes

Basisrecept koekjes

Havermoutkoekjes

Havermoutkoekjes

Zandkoekjes met chocolade

Zandkoekjes met chocolade

Jamkoekjes

De allerlekkerste jamkoekjes

Chocolate chip chocoladekoekjes

Chocolate chip chocoladekoekjes

 

Thema recepten, Kinderrecepten, Koekjes, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin