Aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen

Een romige aardappelsoep met zalm en Hollandse garnalen. Heerlijk om als voorgerecht met kerst te serveren, maar ook lekker als lunch of hoofdgerecht in het weekend of op een doordeweekse dag. Je kunt de aardappelsoep van tevoren al maken en voor serveren even opwarmen.  Garneer met de zalm, Hollandse garnalen en verse dille. 

Menu, Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Voorgerecht, Hoofdgerecht, Snel, Visrecepten, Soep

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin