Achter de schermen week 28

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Niet vergeten hoor, ik ben reuzebenieuwd wat jij op tafel tovert!

Maandag

We zitten op camping Bella Italia aan het Gardameer!

achter de schermen week 28-3242

’s Avonds kook ik een romige eenpanspasta met courgette, spek en champignons. Erg lekker en een ideaal campingrecept omdat je maar één pan nodig hebt! Het recept staat inmiddels online.

achter de schermen week 28-3003

Dinsdag

We bezoeken ’s ochtends de markt in Desenzano — een stadje aan het Gardameer — en laten ons verleiden tot het kopen van een aantal lokale producten zoals worst (een kilo!), kaas en groenten.

Met de gekochte lekkernijen maak ik ’s avonds de klassiek Franse salade niçoise. Recept volgt.

achter de schermen week 28-3038

Woensdag

Vandaag staat Venetië op het programma!

’s Avonds genieten we wederom van een lekker eten gewoon op het terras van onze ‘eigen’ caravan.

achter de schermen week 28-3164

Donderdag

Weer een stedentrip: vandaag bezoeken we Verona.

Selfie tiiiiiiiime!

’s Avonds gaan we op de camping uit eten. We hebben tomatenbruchetta vooraf en Bistecca alla Fiorentina als hoofdgerecht: een T-bone steak van de grill geserveerd op een pizzabodem.

Johan is zo onder de indruk van dit gerecht dat hij het na thuiskomst zelf gaat maken en het recept met je gaat delen. 🙂

Vrijdag

We pakken ons boeltje in en vertrekken naar de volgende bestemming: camping Norcenni Girasole Club in Toscane! We eten ’s avonds weer lekker makkelijk voor onze caravan. 🙂

achter de schermen week 28-3283

Zaterdag

Na een bezoekje aan de COOP supermarkt in het dorpje Figline Valdarno onderaan de camping, word ik helemaal gek. Wat een assortiment! Het lijkt meer op een grote overdekte markt dan op een supermarkt. Ik loop als een kip zonder kop door de winkel en Johan en Ella-Marie zijn me om de haverklap kwijt. 🙂

Met veel te veel eten komen we (veel later!) weer thuis. Vanavond word er dus (weer) zelfgekookt!

achter de schermen week 28-3311

Ik maak couscoussalade met tomaat, komkommer en rozijnen, barbecue-worstspiezen en vispakketjes met venkel en citroen. Smullen!

Zondag

Ik sta ’s ochtends meestal als eerste op om in alle rust even mijn mail te checken en wat social media berichten in te plannen. Geen straf om zo te werken.

achter de schermen week 28-3285

Verder houden we een rustdag en blijven lekker op de camping.

achter de schermen week 28-3291

Dat was het weer voor deze week! Wil je niks missen van onze campingavonturen? Volg ons op Instagram met #keukenliefdeopdecamping. 

Ga je iets lekkers koken? Vergeet je foto niet te delen op Instagram met #keukenliefdeoptafel. Je foto wordt dan automatisch vertoond op onze homepage. Ik kijk ernaar uit!

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde