Achter de schermen week 36

Achter de schermen week 36

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Voor een mogelijke opdrachtgever neem ik ’s ochtends een video op, waarin ik deze smakelijke hapjes maak. Ik kan je nog niet teveel vertellen, maar hopelijk mag ik de recepten binnenkort met je delen. Ze waren retelekker namelijk! 🙂

instagramweek36-4571

Ik wil voor het avondeten zelf pizzadeeg maken, maar kom helaas tot de ontdekking dat het pak pizzabloem in de kelder beschimmeld is. Uiteindelijk eten we een kant-en-klare diepvriespizza.

instagramweek36-4574

Dinsdag

We smullen ’s avonds van een pastasalade met avocado, tomaat en gerookte zalm.

instagramweek36-4576

Woensdag

Ik lunch met een lekker fruitbakje in de tuin, in de zon.

instagramweek36-4583

’s Avonds eet ik alleen. Johan zit voor zijn werk tot en met vrijdag in Groningen en dochterlief eet een hapje mee bij mijn schoonouders. Ik eet weer een diepvriespizza. Wat inspiratieloos hè, maar ik ben nu eenmaal dol op pizza! Ik koop overigens altijd een pak met twee of drie diepvries margheritapizza’s, die ik vervolgens zelf extra beleg. Zo lijkt het toch nog een beetje alsof ik zelf ‘gekookt’ heb. 😉

instagramweek36-4599

Donderdag

Johan stuurt me ’s ochtends deze foto door van zijn hotelontbijt.

instagramweek36-3954

Na alle pasta en pizza’s deze week heb ik vanavond zin in een bordje gezond. 🙂

instagramweek36-4614 instagramweek36-4615

Het avondeten van mij en dochterlief bestaat uit gekookte zilvervliesrijst, quinoa en spelt met avocado, gekookte wortel, bleekselderij, paprika en tonijn. Ook een perfect gerecht om als lunch mee naar je werk te nemen.

Vrijdag

Johan en ik gaan ’s avonds naar Appelpop! Dochterlief logeert een nachtje bij mijn ouders. 🙂

Zaterdag

’s Middags halen we Ella-Marie op bij mijn ouders. Als we aankomen gaat mijn vader net lunchen met een broodje zalm, met liefde gemaakt door mijn moeder. 🙂

instagramweek36-3969

’s Middags gaan we weer naar Appelpop.

instagramweek36-3976

Mijn lieve vriendin en haar zoontje zijn er ook. Gezelligheid!

instagramweek36-4633

Daarna eten we met Johan zijn ouders een hapje in de stad.

Zondag

We slapen uit en genieten van een lekker ontbijt.

instagramweek36-4659

’s Middags chillen we in de tuin en genieten van het mooie weer.

instagramweek36-4663

Voor het avondeten maak ik coq au vin, maar dan met witte wijn en room in plaats van rode wijn.

instagramweek36-4662

instagramweek36-4666

instagramweek36-4667

instagramweek36-4671

Dat was het weer voor deze week.

Volg je mij al op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde