Achter de schermen week 40

Achter de schermen week 40

Elke week gun ik je een kijkje achter de schermen bij KeukenLiefde. Geen gestileerde of opgeleukte foto’s van ons leven maar rauw beeldmateriaal, KeukenLiefde unplugged dus … komt ie!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Deel hem dan op Instagram onder vermelding van #keukenliefde. Je foto wordt dan automatisch vertoond op de KeukenLiefde-homepage!

Maandag

Ik heb nog een kliekje eten over van het stroganoff-pannetje met gehakballetjes (recept komt eraan!). Dat smaakt over prima op een wrap! Erbij serveer ik wat aardappelkroketjes en smileys die ik uit de diepvries viste. Een prima makkelijke maandag maaltijd!

De herfst is aangebroken en daarmee helaas ook het spinnenseizoen! Ik spring drie meter de lucht in als ik er een zie, dus Johan moest in actie komen. Helaas zonder succes. Onze achtpotige huisvriend peerde er vliegensvlug vandoor. Niet tof!

week40-5170

Dinsdag

Ik geniet nog even van het prachtige weer. Met een Aperol Spritz natuurlijk.

week40-5187

Johan is tot en met donderdag in Groningen, dus Ella-Marie en ik eten met z’n tweeën. Ik maak een pan macaroni maar vergeet er foto’s van te nemen. Oeps. Als El ’s avonds op bed ligt kijk ik een zoetsappige vrouwenfilm (Mr. Deeds), drink ik rode wijn en bak ik speculaasmuffins. Haha! A girls night met me, myself en I.

week40-5195

In plaats van cupcakepapiertjes te gebruiken, knip ik zelf papiertjes van bakpapier voor een rustieker uiterlijk. Het is een hele uitdaging om de bakpapiertjes in de bakvormpjes te drukken en te vullen met beslag. Voor de volgende keer ga ik op zoek naar voorgevormde muffinbakpapierjes. Wie heeft er tips waar ik die kan kopen!? De muffins smaakten in elk geval heerlijk. Zodra ik ze ook mooi op de foto krijg, deel ik het recept met je. 🙂

Woensdag

Ik ga met Ella-Marie lunchen bij de Hema.

Uiteindelijk eet dochterlief de helft van mijn broodje Surinaamse kip op. Dat doet ze nou elke keer.

Na de zwemles van El rijden we naar de Mac. El neemt een kindermenu. Ik neem frietjes en een chicken wrap. (Probeer ook eens deze zelfgemaakte chicken wrap, daar kan niks aan tippen!)

Donderdag

We eten de macaroni die ik overhad van dinsdag. Met een gebakken eitje erbij.

Vrijdag

We eten ’s avonds een lichte broodmaaltijd. Vanavond moet het Nederlands elftal voetballen en daar horen hapjes bij! Ella-Marie mag opblijven, maar na de eerste helft gaat het lampje bij haar uit.

Op tafel staan gevulde eitjes, eiersalade, bitterballen, stokbroodjes met brie, walnoot en honing en blokjes kaas. Het wordt uiteindelijk 4 -1 voor onze jongens. Joehoe!

Zaterdag

Mijn broer staat om negen uur ’s ochtends bij ons op de stoep voor een fotoshoot. Het werd namelijk tijd voor nieuwe profielfoto’s op KeukenLiefde. Hier kun je ze zien!

’s Avonds eten we steak tartare met zelfgemaakte frieten. Gemaakt door papa!

Heerlijk zitten smullen.

Zondag

Om zeven uur ’s ochtends zitten we voor de buis om Max aan te moedigen. Daarna gaan we ontbijten.

week40-5243

Johan kookt weer. Hij heeft zin in hutspot en pakt flink uit met uitgebakken spekjes, rookworst, gebakken speklappen en gehaktballen. Feestmaal!

Dat was het weer voor deze week.

Ga jij ook iets lekkers koken?

Deel een foto van jouw gerecht op InstagramFacebook, of Twitter met #keukenliefde. (Als je dit op Instagram doet wordt je foto automatisch vertoond op onze homepage in de rechter side bar.) Ik kijk ernaar uit om te zien wat voor lekkers jij op tafel tovert!

Volg je mij ook op YouTube? Elke zaterdag deel ik daar een nieuwe kookvideo met je! Abonneer je hier! (Het is gratis en uitschrijven kan op ieder moment.)

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

3 reacties

Deel je liefde

 1. Maartje

  Bedoelde natuurlijk bakpapier, ahum….

 2. Maartje

  Hoi,
  Als je keukenpapier helemaal nat maakt onder de kraan, dan goed uitknijpt en het water eraf slaat dan kun je het daarna heel makkelijk in de vormpjes vormen. Groetjes Maartje

 3. Arja

  Dat is een lekker weekje geweest 🙂

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde