Andijviestamppot met shoarma

“Schat, wanneer eten we nou eens andijviestamppot met shoarma, dat lijkt me zó lekker!” Je wilt niet weten hoe vaak manlief hier de afgelopen weken om gezeurd gevraagd heeft. 🙂 Vooruit met de geit dan. Hoewel ik niet direct stond te springen — andijviestamppot eet ik nu eenmaal het liefst met héél veel knapperig uitgebakken spekjes en eventueel een sappige gehaktbal — ging ik toch aan de slag. Voor de kleur en bite bakte ik met de shoarma zoete puntpaprika mee. Een handje geraspte oude kaas door de andijviestamppot kon ik ook niet weglaten…

Toen ik de foto’s had gemaakt en we zaten te eten vroeg dochterlief waar de knoflooksaus was. “Het is best lekker hoor mam, maar knoflooksaus maakt het af denk ik.” Nog geen twee minuten later stond er een bakje zelfgemaakte knoflooksaus op tafel en warempel, onze mini-chef had gelijk. 

Wereldgerechten, Hollandse recepten, Hoofdgerechten, Snelle recepten, Stamppotrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
Eén reactie

Deel je liefde

  1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hoi Annemiek,

    Gisteren hebben we dit recept gegeten en het smaakte,zoals gewoonlijk eigenlijk, weer heerlijk. Dank je wel!

    Groetjes Marleen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde