Andijviestamppot met shoarma

“Schat, wanneer eten we nou eens andijviestamppot met shoarma, dat lijkt me zó lekker!” Je wilt niet weten hoe vaak manlief hier de afgelopen weken om gezeurd gevraagd heeft. 🙂 Vooruit met de geit dan. Hoewel ik niet direct stond te springen — andijviestamppot eet ik nu eenmaal het liefst met héél veel knapperig uitgebakken spekjes en eventueel een sappige gehaktbal — ging ik toch aan de slag. Voor de kleur en bite bakte ik met de shoarma zoete puntpaprika mee. Een handje geraspte oude kaas door de andijviestamppot kon ik ook niet weglaten…

Toen ik de foto’s had gemaakt en we zaten te eten vroeg dochterlief waar de knoflooksaus was. “Het is best lekker hoor mam, maar knoflooksaus maakt het af denk ik.” Nog geen twee minuten later stond er een bakje zelfgemaakte knoflooksaus op tafel en warempel, onze mini-chef had gelijk. 

Wereldgerecht, Vleesrecepten, Hollandse recepten, Stamppot recepten, Snel, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Eén reactie

Verdeel je liefde

  1. marleentjeveldhuizen@hotmail.com

    Hoi Annemiek,

    Gisteren hebben we dit recept gegeten en het smaakte,zoals gewoonlijk eigenlijk, weer heerlijk. Dank je wel!

    Groetjes Marleen

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin