Appel crumble

Apple crumble – Wie is er niet dol op een appel kruimel toetje? Deze appel crumble met zachte kaneelappeltjes en knapperige deegkruimels met stukjes walnoot is niet te versmaden!

Van tevoren maken

Dit is een ideaal toetje om te maken als je gasten krijgt. Je kunt de appelvulling en deegkruimels van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren. Appels kunnen na het snijden vocht loslaten waardoor je ze het beste apart van elkaar kunt bewaren. Moment suprême hoef je de appelvulling en deegkruimels alleen nog maar in een ovenschaal te doen en af te bakken in de oven.

Serveren

Ik serveer de appel crumble graag met een bolletje vanille-roomijs of lobbig geklopte slagroom en een drizzle karamelsiroop.

Meer lekkere toetjes vind je hier.

Zoete recepten, Dessert

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(4 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. blank Heidie

    Vandaag gemaakt. Wel zonder noten en ik had wat rozijnen toegevoegd. We hebben gesmuld.

    1. Ook lekker idd met rozijntjes. Leuk om te horen dat het gesmaakt heeft! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde