Bananenbrood met walnoot en kokos

Heb je een paar overrijpe bananen op de fruitschaal liggen? Daar maak je het lekkerste bananenbrood van! Deze variant is extra gevuld met walnoot, tropische kokos en een vleugje rum. Ik heb altijd Strohrum in huis om mee te koken (ik maak er ook vanille-extract mee), maar je kunt ook andere rum naar keuze gebruiken. Gebruik je liever helemaal geen rum? Je kunt hem ook achterwege laten, of vervangen door vanille-extract. 

Gebak, Zoet

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(2 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin