Bananenbrood met walnoot en kokos

Heb je een paar overrijpe bananen op de fruitschaal liggen? Daar maak je het lekkerste bananenbrood van! Deze variant is extra gevuld met walnoot, tropische kokos en een vleugje rum. Ik heb altijd Strohrum in huis om mee te koken (ik maak er ook vanille-extract mee), maar je kunt ook andere rum naar keuze gebruiken. Gebruik je liever helemaal geen rum? Je kunt hem ook achterwege laten, of vervangen door vanille-extract. 

Gebak, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin