Ingrediënten
- 200 g Bastogne kruidnoten + 2 extra kruidnoten om te bestrooien
- 120 g Monchou (wikkel)
- 160 g (smelt)melkchocolade
Nodig
- Keukenmachine met hakmes
- Vel bakpapier
Dit jaar lagen er voor het eerst Bastogne kruidnoten in de supermarktschappen en die moesten we natuurlijk uitproberen. Heel eerlijk, ik ben niet zo van de kruidnoten maar man en dochter vonden ze heerlijk. En dus leek het me een leuk idee om er een sinterklaasrecept mee te maken. Dat werden deze Bastogne kruidnoten truffels! Het draaien van de truffels en ze wentelen door gesmolten chocolade is een leuk klusje om samen met je kids te doen. Het lastigste onderdeel is het laten uitharden van de truffels…
Menu, Seizoensrecepten, Themarecepten, Winterrecepten, Sinterklaas recepten, Zoete recepten, Chocoladerecepten
Nodig
Merknamen in dit recept/artikel kunnen afkomstig zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes kunnen affiliate links zijn. Voor meer informatie lees onze voorwaarden.
Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.
Deel je reactie