Beenham met honing-mosterdsaus uit de oven

Wie is er niet dol op een sappig gebraden beenhammetje uit de oven. Deze beenham met honing-mosterdsaus is heerlijk en maak je heel makkelijk zelf. De ui, wortel en laurier zijn vooral bedoeld als smaakmakers. Ze geven een heerlijke smaak af aan de jus. Met dit beenhammetje kun je alle kanten op. Zo serveert mijn moeder hem graag bij de zuurkool samen met een dot romige aardappelpuree, ananas, rookworst en uitbakken spekjes. Een feestmaal! Maar hij smaakt ook lekker met gebakken aardappels en witlof met een sausje. Je kunt hem zelfs serveren tijdens een feestelijk (kerst)diner! Zie ook onderstaande tip!

Thema recepten, Kerstrecepten, Hoofdgerecht, Ovenrecepten, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(6 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin