Beenham met honing-mosterdsaus uit de oven

Wie is er niet dol op een sappig gebraden beenhammetje uit de oven. Deze beenham met honing-mosterdsaus is heerlijk en maak je heel makkelijk zelf. De ui, wortel en laurier zijn vooral bedoeld als smaakmakers. Ze geven een heerlijke smaak af aan de jus. Met dit beenhammetje kun je alle kanten op. Zo serveert mijn moeder hem graag bij de zuurkool samen met een dot romige aardappelpuree, ananas, rookworst en uitbakken spekjes. Een feestmaal! Maar hij smaakt ook lekker met gebakken aardappels en witlof met een sausje. Je kunt hem zelfs serveren tijdens een feestelijk (kerst)diner! Zie ook onderstaande tip!

Thema recepten, Ovenrecepten, Kerstrecepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(5 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin