Bladerdeegtaartje met sjalot en kruidenroomkaas

Deze bladerdeeg uientaartjes met kruidenroomkaas zijn leuk en makkelijk om te maken. Met een eenvoudige salade erbij (zie hieronder) is het een heerlijk hapje om te serveren als lunch, of voorgerecht.

Eenvoudige salade

Serveer de bladerdeeg uientaartjes met een eenvoudige salade van rucola en veldsla omgehusseld met een drupje olie en azijn en bestrooi met parmezaan en geroosterde pijnboompitjes.

Bladerdeegtaartje met sjalot en kruidenroomkaas

Kerstrecepten, Lunchrecepten, Voorgerechten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde