Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Brood + tonijn uit blik + kaas = de Tuna Melt! In menig restaurant mag de Tuna Melt als lunchgerecht niet ontbreken op de menukaart. Ik ben er ook dol op maar dit keer maak ik een open variant van de bekende tosti. Wel zo leuk en gezellig als je de ingrediënten ook nog kunt zien. 🙂
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een bakblik met bakpapier en leg het brood erop. Verdeel de tonijn uit het blikje over de twee sneetjes brood en beleg verder de overige ingrediënten. Strooi de kaas als laatste over de broodjes.
Bak de broodjes circa 10 tot 15 minuten in het midden van de oven, of tot ze goudbruin zijn.
Verdeel je liefde