Broodje Tuna Melt

Brood + tonijn uit blik + kaas = de Tuna Melt! In menig restaurant mag de Tuna Melt als lunchgerecht niet ontbreken op de menukaart. Ik ben er ook dol op maar dit keer maak ik een open variant van de bekende tosti. Wel zo leuk en gezellig als je de ingrediënten ook nog kunt zien. 🙂 

Menu, Wereldgerecht, Amerikaanse recepten, Lunch

Ingrediënten

  • 2 sneetjes brood
  • 1 blikje tonijn op olijfolie
  • 2 el zwarte olijven zonder pit, in plakjes
  • 6 cherrytomaten, gehalveerd
  • 1 sjalotje (of kleine ui), gepeld en in smalle ringen
  • 4 el belegen kaas, geraspt

Verder nodig

  • Vel bakpapier

 

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Bekleed een bakblik met bakpapier en leg het brood erop. Verdeel de tonijn uit het blikje over de twee sneetjes brood en beleg verder de overige ingrediënten. Strooi de kaas als laatste over de broodjes.

Bak de broodjes circa 10 tot 15 minuten in het midden van de oven, of tot ze goudbruin zijn.

 

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin