Broodquiche met spek en ei

Hoewel ik geen ontbijter ben zijn er toch enkele ontbijtjes waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Na het succes van de mini-croissantquiche (zowel hier in huize Verweij als online) had ik de smaak te pakken. In plaats van croissantdeeg gebruik ik dit keer witbrood (bruinbrood kan natuurlijk ook). Het resultaat is een krokant broodbakje gevuld met ontbijtspek en ei.

Heerlijk als ontbijt of pak hem in en mee mee als snack voor onderweg of een picknick! 

Menu, Thema recepten, Moederdag, Ontbijt, Paasrecepten, Picknick

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin