Broodsnacks uit de oven

Is het al lunchtijd? Deze broodsnacks uit de oven zijn zo gemaakt en je kunt er eindeloos mee variëren. De combinatie van pittige sambal, ham en kaas, tomaat en ui die ik hier gebruik is heerlijk, maar je kunt ook andere ingrediënten uit je koelkast gebruiken. Zo zijn reepjes paprika en plakjes champignon ook lekker, of vervang de ham eens door salami. Je kunt deze broodsnacks ook als hapje serveren, snijd ze dan diagonaal doormidden of in vieren. Lekker met een drizzle van zoete chilisaus. 

Menu, Lunch

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(10 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin