Cheesecake-brownietaart met frambozen swirl

Het is alweer veel te lang geleden dat ik een zoet baksel met je deelde. Daarom greep ik komende valentijnsdag met beide handen aan om weer eens lekker aan de bak te gaan. Omdat liefde door de maag gaat maakte ik deze cheesecake-brownietaart met frambozen swirl. Als je goed kijkt zie je dat de swirl de vorm heeft van hartjes! Zoeter kan niet toch? Wacht maar tot je je tanden erin zet, dan jubel je het uit van liefde!

Wereldgerecht, Thema recepten, Amerikaanse recepten, Chocolade, Gebak, Moederdag, Valentijnsrecepten, Zoet

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

 1. Sitia

  Mijn man zegt alleen dat hij iets lekker vindt als hij dat ook echt vindt.
  Deze taart is heerlijk vindt mijn man 🙂
  Goed gelukt, echt super lekker!

 2. Gwen

  Genieten! Was echt heerlijk! Ik heb een heteluchtoven, dus moest even opletten, maar is helemaal goed gegaan. Hij was iets donkerder op de bovenkant.

  1. Hoi Gwen, superleuk om te horen dat hij gelukt is en heeft gesmaakt! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin