Couscous met gerookte kip, champignons en spinazie

Na een dag werken heb je ’s avonds vaak geen zin om lang in de keuken te staan. Makkelijk en gezond zijn de sleutelwoorden, maar het ontbreekt je aan inspiratie. Couscous is op zulke dagen mijn redder in nood. Ondertussen als de couscous ligt te wellen in een warm waterbad, snijd jij wat groenten, die je eventueel even aanbakt. Daarna is het slechts nog een kwestie van de couscous losroeren en mengen met de ingrediënten. Aan tafel!

Er zijn eindeloos veel smaakcombinaties mogelijk met couscous, maar ik ben dol op deze couscous met gerookte kip, champignons en spinazie!

Budget, Kiprecepten, Slank, Snel, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Sanne

    Lekker recept! 🙂

  2. Potatolady

    Ziet er heerlijk uit. Ik probeer tegenwoordig veel op koolhydraten te letten, dus ga ik de couscous vervangen voor bloemkoolrijst.

  3. Ziet er heerlijk uit wij gaan hem maken. Blog ook mooi met de vele foto’s krijg er nu al zin in.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin