Cranberrychutney

Eens een keer wat anders dan pepersaus over de kalkoen? 😉 Deze cranberrychutney met een vleugje anijs, kruidnagel, kaneel en citrus smaakt heerlijk bij een gevulde (kalkoen)rollade, maar is ook de perfecte begeleider van gevogelte.

Je kunt hem van tevoren al maken en in een goed afsluitbare pot bewaren tot gebruik.

Thema recepten, Basisrecepten, Seizoen, Kerstrecepten, Hartige keuken, Groenten, Herfstrecepten, Winterrecepten, Bijgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin