Cranberrychutney

Eens een keer wat anders dan pepersaus over de kalkoen? 😉 Deze cranberrychutney met een vleugje anijs, kruidnagel, kaneel en citrus smaakt heerlijk bij een gevulde (kalkoen)rollade, maar is ook de perfecte begeleider van gevogelte.

Je kunt hem van tevoren al maken en in een goed afsluitbare pot bewaren tot gebruik.

Basisrecepten, Hartige keuken, Herfstrecepten, Seizoen, Thema recepten, Winterrecepten, Kerstrecepten, Bijgerecht, Groenten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin