Variatietips!
- Rood fruit en maple sirop
- Blauwe bessen en banaan
- Hartige variant met ham en kaas
- Hartige variant met avocado en gerookte zalm
Croissantwafel met aardbeien en slagroom. Snelle wafels gemaakt van croissantdeeg! De croissantwafel (ook wel croiffle genoemd) is een geweldige uitvinding. Door het ongebakken croissantdeeg te bakken in het wafelijzer krijgt hij de vorm van een wafel, maar smaakt als een croissant. Ik garneer de croissantwafel met verse slagroom, aardbeien en chocolade. Zo lijkt het wel een gebakje!
Tip! Je kunt de croissant ook vullen met jam of een stukje chocolade voordat je hem bakt in het wafelijzer.
Meer ontbijtrecepten op KL vind je hier. Meer zoete recepten op KL vind je hier.
Lenterecepten, Zoete keuken, Moederdag, Ontbijt, Valentijnsrecepten, Gebak
Nodig
Variatietips!
Deel je liefde