Croissantwafel met aardbeien en slagroom

Croissantwafel met aardbeien en slagroom. Snelle wafels gemaakt van croissantdeeg! De croissantwafel (ook wel croiffle genoemd) is een geweldige uitvinding. Door het ongebakken croissantdeeg te bakken in het wafelijzer krijgt hij de vorm van een wafel, maar smaakt als een croissant. Ik garneer de croissantwafel met verse slagroom, aardbeien en chocolade. Zo lijkt het wel een gebakje!

Tip! Je kunt de croissant ook vullen met jam of een stukje chocolade voordat je hem bakt in het wafelijzer. 

Meer ontbijtrecepten op KL vind je hier. Meer zoete recepten op KL vind je hier.

Lenterecepten, Zoete keuken, Moederdag recepten, Ontbijtrecepten, Valentijnsrecepten, Gebakrecepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(10 stemmen)
2 reacties

Deel je reactie

  1. Heidie

    Niet duidelijk of je het deeg moet oprollen

    1. Hoi Heidie, je moet het deeg idd oprollen tot croissants. Ik heb de omschrijving iets aangepast. Hopelijk is het zo duidelijk.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde