De lekkerste Wereldgerechten #1

Vroeger was ik dol op de Wereldgerechten van Knorr. Vooral toen ik net op mezelf woonde en nog weinig ervaring had in de keuken boden de pakjes Knorr een uitkomst als ik buiten mijn culinaire comfortzone wilde treden. Ik heb dus niks tegen het gemak van pakjes of zakjes, maar toch maak ik Wereldgerechten tegenwoordig liever zelf. Dat is namelijk net zo snel en nóg lekkerder!

In dit eerste deel van ‘De lekkerste Wereldgerechten’ neem ik je mee naar Duitsland, Afrika, Indonesië, Amerika, Nederland en Griekenland. Uit deze landen (en continenten) deel ik een populair hoofdgerecht dat je heel makkelijk en snel zelf kunt maken. Klaar om op reis te gaan? Let’s go! 

Duitse Flammkuchen

Flammkuchen met prei en gerookte zalm

Afrikaanse Bobotie

Bobotie - de smaak van Zuid-Afrika!

Indonesische Bami goreng

Bami goreng video-1339

Amerikaanse Meatball spaghetti

Meatball spaghetti

Hollandse Kapsalon

Frietje kapsalon

Griekse Moussaka

Griekse moussaka

Pastarecepten, Vleesrecepten, Hoofdgerecht

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Ronald

    Als ik suggesties van voor een volgende editie van Wereldgerechten mag geven: Ik ben al tijden op zoek naar het kruidenmengsel van de Knorr wereldgerecht paella. Wij maken dit gerecht regelmatig, maar als je extra rijst/groente/vis en kip toevoegd, wordt de smaak wat zwakker. Jij zou er mij heel blij mee maken 🙂

  2. Irma

    De bobotie is bij ons wel favoriet…

  3. Henk van Hal

    Heb al verschillende van deze gerechten gemaakt Annemiek maar altijd vers als je het uit een pakje eet smaakt het naar zout en allebei vieze namaak smaakstoffen. Duitse Flamkuchen en Bobotie zijn erg lekker en niet te vergeten kapsalon wat we wekelijks eten daar zijn wij gek op.Trouwens een mooie site heb je ik ga hier binnenkort toch wat dingen van proberen te maken.Sucses met je hobby verder.Groeten Henk.

    1. Ben benieuwd wat je gaat maken Henk en benieuwd hoe het smaakt! 🙂

Follow on Bloglovin