Dumplings met gehakt

Dumplings met gehakt. Eerder liet ik je al zien hoe je zelf dumpling vellen maakt. Vandaag deel ik het recept voor dumplings met een lekkere vulling van gehakt en Chinese kool. Het gehakt hoef je niet eerst voor te bakken. Het gaart tijdens de bereiding in de dumplings. Je kunt voor dit recept de zelfgemaakte dumpling vellen gebruiken, of kant-en-klare gyoza vellen die je vindt in de toko.

Dichtvouwen dumplings

Er zijn meerdere manieren om dumplings dicht te vouwen. Het is niet moeilijk maar het is handig om hiervoor wat filmpjes op YouTube te bekijken. Ik heb verschillende filmpjes bekeken en na een stuk of 20 dumplings had ik het onder de knie en werden ze steeds mooier.

Aziatische recepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde