Een kijkje in de keuken week 17-2021

Elke week gun ik je een kijkje in onze keuken. Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Wat doen we allemaal en wat staat er ’s avonds op tafel? Je leest het hier!

Wil je niks missen? Volg ons live op Instagram! Heb je zelf ook een leuke foto gemaakt van een KeukenLiefde-gerecht? Tag KeukenLiefde op social media, of deel je foto met #keukenliefde. Dan kunnen wij ook meegenieten!

Dinsdag

De afgelopen weken lag mijn focus op het koken en fotograferen voor het kookboek waardoor de voorraad recepten voor de website helemaal op was. Vandaag kook en fotografeer ik dus weer wat nieuwe recepten voor de website. Onder andere een lekker recept met witte asperges,  iets met zalm en frietjes (de oplettende kijker zag deze al eerder voorbij komen) en een sinaasappelkwarktaart die inmiddels online staat.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Een kijkje in de keuken week 17-2021

’s Avonds wandelen we nog even naar de Waal en kunnen we deze mooie plaatjes schieten…

Woensdag

Vandaag wordt er weer verder geklust op de deel. Een deel van de voorzetwanden wordt voorzien van isolatie en de elektra wordt verder aangelegd. Tot nu toe zijn we heel tevreden hoe alles loopt met de verbouwing en blij met onze aannemer bouwbedrijf Verkerk uit Maurik. Eigenaar Jeroen is enorm positief, denkt goed met je mee en komt zijn afspraken na. En hij werkt met vakkundig en betrouwbaar personeel!

’s Avonds heeft niemand zin om te koken en halen we een rijsttafel. We bestellen altijd het maandmenu voor 2 personen met bami, nasi, kipsaté, babi pangang en foe yong hai met extra mini loempia’s erbij en kroepoek. Lekker en niet duur.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Donderdag

Johan en Ella-Marie eten vanavond nog een keer chinees en ik maak een snelle pasta voor mezelf met roomsaus, witte asperges en ham. Liefhebbers voor het recept? Laat het even weten, dan deel ik hem op de website.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Vrijdag

Johan is vrij vandaag en zorgt voor een lekkere lunch die we buiten in het lentezonnetje opeten.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Daarna ga ik de keuken in om weer wat nieuwe recepten te koken en te fotograferen.

Na het koken voeg ik me bij Johan in de tuin en rommel nog wat verder.

Zaterdag

Ella-Marie is ’s ochtends op het voetbalveld, Johan werkt in de tuin en ik sta weer in de keuken.

Zondag

We slapen lekker uit en ontbijten met croissantjes, roerei en bacon.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

De rest van de dag rommelen we in en rondom huis. Begin van de middag ga ik met Ella-Marie nog even naar de Action en ’s middags ga ik samen de Johan de zijtuin in om onkruid te trekken. Was hard nodig! We zijn nog lang niet klaar, maar het begin is weer gemaakt.

Johan stelt voor om te koken ’s avonds en dat laat ik me geen tweede keer zeggen. Hij maakte een schandalig lekkere pastasalade!

Maandag

Het weekend is weer voorbij, back to work. Ella-Marie heeft vandaag koningsspelen op school en Johan en ik werken thuis op kantoor. Tussen de middag maakt Johan een lekkere tosti met gebakken ei die we buiten in het zonnetje opeten.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

’s Middags kook ik nog twee recepten voor de website, waarvan eentje ’s avonds ons avondeten is.

Eind van de middag is er nog even tijd om te chillen met een drankje in de zon. Na het eten gaat Ella-Marie naar voetbaltraining en maken Johan en ik nog een wandeling met Nacho.

Een kijkje in de keuken week 17-2021

Een kijkje in de keuken, Inspiratie

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde