Eenpans ravioli met roomsaus

Op zoek naar een snelle, makkelijke maaltijd bomvol smaak? Deze romige eenpans-ravioli met roomsaus, gorgonzola, doperwten en spinazie staat in 15 minuten op tafel! De gorgonzola smelt helemaal weg in de roomsaus en geeft hem wat meer pit. De groenten zorgen voor een lekkere bite. Een heerlijke doordeweekse topper zonder gedoe!

Verse ravioli

Verse ravioli is na 2 tot 4 minuten koken al gaar. Ideaal voor dit eenpansgerecht, waarin de ravioli gaart in de saus. Kaaskop als ik ben heb ik gekozen voor een 4-kazen vulling, maar je kunt ook ravioli met een andere vulling gebruiken. Net wat je zelf lekker vindt.

Makkelijke recepten, Italiaanse recepten, Hoofdgerechten, Eenpansgerechten, Pastarecepten, Snelle recepten, Vegetarische recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu bestellen.

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(1 stemmen)
3 reacties

Deel je reactie

  1. Note: Op de ingrediënten foto staat een bakje met peterselie maar die heb ik niet gebruikt.

    1. blank Patricia

      Mijn man mag geen schimmelkaas wat kan je dan gebruiken

      1. Je kunt ook een handje geraspte parmezaan toevoegen voor wat extra pit.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde