Ingrediënten

  • 1 kg kruimige aardappels
  • 100 ml halfvolle melk
  • 50 g roomboter
  • 1 kropsla
  • 1 bos radijsjes
  • Bosje peterselie, fijngehakt
  • 4 eieren, hardgekookt en gehalveerd
  • 1 gerookte kipfilet, in blokjes gesneden
  • Zout en peper uit de molen

Bereiding

Schil de aardappels, halveer ze en kook circa 20 minuten in licht gezouten kokend water, totdat ze zacht zijn. Giet de aardappels af en zet terug op laag vuur. Voeg de melk en boter toe en stamp tot een smeuïge puree. Breng op smaak met zout en peper.

Haal – ondertussen als de aardappels koken – de bladeren van de kropsla los, was ze en dep ze droog. Snijd in smalle repen. Maak de radijsjes schoon en hak ze grof.

Roer de sla, radijsjes, peterselie, ei en kip door de puree.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Geen reacties

Verdeel je liefde

Follow on Bloglovin mytastenld.com