Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE
Inspiratie nodig voor het avondeten? Bestel nu ons kookboek KOKEN MET KEUKENLIEFDE:
75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!
Bij stamppot denk je al snel aan de winter, maar het smaakt net zo lekker in de lente of in de zomer. Dat bewijst deze frisse voorjaarsstamppot met sla, radijs en gerookte kip!
Seizoen, Kiprecepten, Stamppot recepten, Snel, Eenpansgerechten, Lenterecepten, Budget, Hoofdgerecht
Schil de aardappels, halveer ze en kook circa 20 minuten in licht gezouten kokend water, totdat ze zacht zijn. Giet de aardappels af en zet terug op laag vuur. Voeg de melk en boter toe en stamp tot een smeuïge puree. Breng op smaak met zout en peper.
Haal – ondertussen als de aardappels koken – de bladeren van de kropsla los, was ze en dep ze droog. Snijd in smalle repen. Maak de radijsjes schoon en hak ze grof.
Roer de sla, radijsjes, peterselie, ei en kip door de puree.
Verdeel je liefde