Garnalenspies van de barbecue

De lekkerste garnalenspiesjes voor op de barbecue maak je heel eenvoudig zelf. Hiervoor gebruik ik rauwe garnalen die ik marineer in olijfolie, citroen en knoflook. Meer heb je niet nodig! Een uurtje marineren geeft al een lekkere smaak, maar een hele nacht marineren is nog beter. De marinade kan dan goed in de garnalen trekken met verrukkelijk resultaat! Lekker met aioli of een frisse citroenmayonaise.

Geen barbecueweer? Deze garnalenspiezen kun je ook gewoon in de grillpan, koekenpan of zelfs in de oven bereiden.

Thema recepten, Seizoen, Visrecepten, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin