Gebakken coquilles met pastinaakcrème

Op zoek naar een smakelijk voorgerecht voor het kerstdiner? Deze gebakken coquilles met romige pastinaakcrème zijn feestelijk en heel makkelijk om te maken! Het ronde, zachte visvlees van de coquille – ook wel bekend als Sint Jacobsschelp – heeft een verfijnde en ietwat zoetige smaak. Je hoeft ze maar heel kort te bakken, dan blijft het visvlees lekker sappig en mals. Zie ook onderstaande variatietips! 

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(4 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin