Gebakken coquilles met pastinaakcrème

Op zoek naar een smakelijk voorgerecht voor het kerstdiner? Deze gebakken coquilles met romige pastinaakcrème zijn feestelijk en heel makkelijk om te maken! Het ronde, zachte visvlees van de coquille – ook wel bekend als Sint Jacobsschelp – heeft een verfijnde en ietwat zoetige smaak. Je hoeft ze maar heel kort te bakken, dan blijft het visvlees lekker sappig en mals. Zie ook onderstaande variatietips! 

Thema recepten, Menu, Kerstrecepten, Voorgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin