Gebakken kabeljauw met mosterdsaus

Dit gerecht maakte mijn oma vroeger toen mijn moeder nog klein was: gebakken kabeljauw met mosterdsaus. In plaats van mosterdsaus maakte ze een witte basissaus en zette de pot mosterd op tafel zodat iedereen zijn eigen mosterdsaus kon maken. Mijn moeder was er dol op! Ik deel hieronder het recept voor een romige mosterdsaus, maar je kunt de mosterd dus ook weglaten in de saus en gewoon de pot mosterd op tafel zetten. Lekker met gekookte krieltjes en gestoofde worteltjes omgehusseld met boter en peterselie. Smul smakelijk! 

 

Visrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(8 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin