Tip! Je kunt deze gehaktballetjes in teriyakisaus al een dag van tevoren maken en voor serveren op laag vuur opwarmen in de saus. Voeg een beetje water toe als de saus te dik is.
Gehaktballetjes in teriyakisaus

Heerlijke gehaktballetjes in zelfgemaakte, sticky teriyakisaus. De teriyakisaus maak je in nog geen 5 minuten tijd en is veel lekkerder dan een flesje uit de winkel. Je kunt deze gehaktballetjes serveren als snackballetjes (zie onderstaande tip) bij de borrel, of serveer als onderdeel van een hoofdgerecht met bijvoorbeeld rijst of noedels en gewokte groente.
Menu, Wereldgerecht, Aziatische recepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten, Voor bij de borrel
om 08:54
Hoe lang kan de saus bewaard worden?
om 10:02
Dat durf ik niet precies te zeggen, maar een dag of twee zeker .
om 07:52
Hoi annemieke welke soyasaus gebruik jij?
om 09:50
Lichte sojasaus van Lee Kum Kee.
om 11:04
Bedankt, ik heb veel plezier van je recepten.
om 09:07
Leuk om te horen Suus! 😀