Gehaktballetjes met parmezaan (uit de Aerofryer)

Lekkere gehaktballetjes met parmezaan en tuinkruiden uit de Aerofryer. Je kunt deze gehaktballetjes natuurlijk ook bakken in een koekenpan, of op een bakblik in de oven. Serveer deze gehaktballetjes bij de hoofdmaaltijd — lekker met bijvoorbeeld een bietensalade en gekookte aardappel, of deze pastasalade met biet — of als snackballetje bij de borrel.

Gemengd gehakt of rundergehakt

Ik gebruik in dit recept gemengd gehakt omdat dat lekker sappig blijft. Je kunt ook rundergehakt gebruiken maar dat is iets droger.

Airfryer, Vleesrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(1 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde