Gekruide kipdrumsticks met groenten uit de oven

Een heerlijk en makkelijk gerecht uit de oven: gekruide kipdrumsticks met aardappel, zoete aardappel en wortel. Op wat snijwerk na doet de oven al het werk. Ik hou ervan! Dit gerecht is favoriet bij jong en oud. 

Menu, Kiprecepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
2 reacties

Verdeel je liefde

  1. Eric & Sylvia

    Hoi Annemiek, bij deze even een waanzinnig compliment voor je recepten. Nog nooit eerder hebben mijn vrouw en ik uit 1 boek zoveel recepten gemaakt, en die stuk voor stuk heerlijk waren! Echt waanzinnig!
    ps. Wanneer komt keukenliefde 2? 😉

    1. Hoi Eric & Sylvia, wat een superleuk en mooi compliment! Bedankt! Heel erg leuk om te horen dat onze recepten bij jullie zo in de smaak vallen. Op het tweede kookboek moet je nog even wachten, maar hij komt er zeker aan!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin