Gemarineerde kipspiesjes van de barbecue

Ondanks dat het weer niet altijd meewerkt zitten we volop in het barbecueseizoen. In de winkel vind je een ruim assortiment barbequeproducten, maar het is net zo makkelijk om zelf iets te maken. Deze gemarineerde kipspiesjes met ui en paprika zijn zo gemaakt. Een uurtje marineren volstaat, maar een hele nacht kan ook. Door de yoghurtmarinade is de kip na het grillen nog heerlijk mals en sappig.

Thema recepten, Seizoen, Vleesrecepten, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Hoofdgerecht

Reserveer ons nieuwste kookboek: FAMILIEGERECHTEN

Reserveer hier ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN

Medio september komt ons nieuwe kookboek FAMILIEGERECHTEN uit! Reserveer hem nu en hij valt straks als een van de eerste bij jou op de deurmat! 

Bestel nu!

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin