Gemarineerde kipspiesjes van de barbecue

Ondanks dat het weer niet altijd meewerkt zitten we volop in het barbecueseizoen. In de winkel vind je een ruim assortiment barbequeproducten, maar het is net zo makkelijk om zelf iets te maken. Deze gemarineerde kipspiesjes met ui en paprika zijn zo gemaakt. Een uurtje marineren volstaat, maar een hele nacht kan ook. Door de yoghurtmarinade is de kip na het grillen nog heerlijk mals en sappig.

Seizoen, Thema recepten, Zomerrecepten, Barbecuerecepten, Hoofdgerecht, Vleesrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(3 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin