Genomineerd voor Food Blog van het Jaar 2018 + stem!

Food Blog Awards 2017: KeukenLiefde wederom Beste Foodblog van het Jaar

Samen met mijn prachtige dochter Ella-Marie. #trotsemama!

Jihoeeeeee!!! Gisteren heeft de Food Blog Awards de genomineerden bekend gemaakt voor Food Blog Awards 2018 en KeukenLiefde zit erbij! Er zijn in totaal 7 Awards te winnen en KeukenLiefde is genomineerd voor maar liefst 5 Awards, namelijk Beste Food Blog van het Jaar, Beste Food Foto, Beste Blog Design, Beste Foodvlogger/Youtuber en Beste Gerecht. Een hele waslijst maar eigenlijk is er maar één Award die wij écht heel graag willen winnen… namelijk de Beste Food Blog van het Jaar Award!!

De Beste Food Blog van het Jaar Award zie ik namelijk als een verzameling van alle awards bij elkaar. Het totale plaatje! Niet alleen een fraaie website, een lekker gerecht of een leuke video, maar alles bij elkaar is KeukenLiefde. Het is ons familieproject waar we al onze liefde en passie voor lekkers in kwijt kunnen en die ons al zoveel moois heeft gebracht. We voelen ons bevoorrecht om dit elke dag met jullie te mogen delen!

Zowel in 2016 (de allereerste Food Blog Awards editie!) als in 2017 mocht KeukenLiefde de award voor Beste Food Blog van het Jaar mee naar huis nemen en hopelijk mag dat dit jaar weer.

Daarom doe ik een oproep aan jou lieve kokkereller! Vind jij KeukenLiefde de leukste en lekkerste foodblog van Nederland? Stem dan op ons via deze link.

PS Per categorie mag je maximaal 10x stemmen!!! 😉 Door te stemmen maak je tevens kans op een Big Green Egg MiniMax of een Le Creuset braadpan. Da’s leuk meegenomen toch… 🙂

Food Blog Awards 2017: KeukenLiefde wederom Beste Foodblog van het Jaar

K♥L ontdekt ..., Persoonlijk

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde