Heb je vragen, opmerkingen of misschien een leuke tip? Laat het ons weten!
Δ
Maak kennis met mijn favoriete pompoensoeprecept! Deze variant met een vleugje kaneel, steranijs en sinaasappelsap is hartverwarmend en al...
Wat is de winter toch heerlijk! Ik ben dol op wintergroenten zoals pompoen, pastinaak, boerenkool, zuurkool, winterpeen. Je kunt...
Deze spaghetti met hamblokjes en romige doperwtensaus is gemaakt in een handomdraai. Iedereen is er dol op!
Ik ben zo blij dat ik dit recept eindelijk van mijn nog-te-koken-lijst kan afvinken: zelfgemaakte falafel! Gefrituurde balletjes van...
Onlangs gaf ik samen met Betty en Santa Maria een Mexicaanse kookworkshop aan enkele van onze lezers. Wat een smakelijk...
Sinds onze kennismaking met de ratatouille van Franse sterrenchef Eric Ripert mag ik Johan er ’s nachts voor wakker...
Niet zoveel zin om te koken, maar toch iets lekkers en gezonds op tafel zetten? Maak een makkelijke maaltijdsalade! Ik...
Dit is een slanke en gezonde variant op het bekende frietje kapsalon. In plaats van gefrituurde friet en shoarmavlees...
Ik ben dol op curry: een makkelijk eenpansgerecht dat snel op tafel staat en waar je eindeloos mee kunt variëren....
Jihoe! Na al dat zware decembergetafel heb ik in januari altijd extra veel zin in lekker licht januarivoedsel. Om...
Ik kan het niet laten om op de valreep nog een lekker vegetarisch kerstrecept met je te delen. Vaak...
Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat geldt ook zeker voor het kerstmenu! Dit is mijn ultieme...
Hier zat je op te wachten hè? Een makkelijk hoofdgerecht voor kerst! Omdat je met kerst vaak meerdere gangen...
Een heerlijk pannetje voor op de gourmet: knoflook garnalen in pestoroomsaus. Lekker met wat stokbrood erbij om in de pestoroomsaus...
Indruk maken op je gasten tijdens het kerstdiner? Serveer deze hertenbiefstuk met rode portsaus! Hertenbiefstuk is waanzinnig smaakvol en mals....
Een heerlijk gourmetpannetje met gebakken aardappel, chorizo en omelet. Voor 4 personen Ingrediënten 400 g voorgekookte aardappelschijfjes, of -blokjes...
Als ik mijn man en dochter vraag wat ze vanavond willen eten, antwoorden ze dikwijls in koor: “tomatensoep!” Ik vind...
Enige tijd geleden daagde Kenwood mij en enkele collega foodbloggers uit voor de Kenwood Christmas Battle. Ze wilden twee foodie-teams tegen elkaar...
Mijn moeder noemde me vroeger ook wel mevrouw pastakont. Ik at het liefst elke dag pasta. Niet dat ik...