Gevuld ei met Hollandse garnalen en cocktailsaus

Een feestelijk borrelhapje serveren? Wat denk je van gevuld ei met Hollandse garnalen en cocktailsaus. Een heerlijke combi en heel makkelijk te maken!

Menu, Thema recepten, Paasrecepten, Voor bij de borrel

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 2 el mayonaise
  • 1 el ketchup
  • 1/2 el citroensap
  • 100 g Hollandse garnalen
  • Paar sprietjes bieslook, in ringen geknipt

Gevuld ei met cocktailsaus en Hollandse garnalen

Bereiding

Kook de eieren in 9 minuten hard in een pan met kokend water. Spoel de eieren af met koud water en pel ze direct.

Roer in een kom de mayonaise, ketchup en citroensap door elkaar, breng op smaak met peper. Halveer de eieren en wip de dooier eruit. Prak de eidooiers fijn en meng met zoveel van de cocktailsaus tot een romige vulling. Roer de overige cocktailsaus (of een deel ervan) door de Hollandse garnalen.

Schep het dooiermengsel met een lepel in de eiholtes, je kunt hier ook een spuitzak met spuitmond voor gebruiken. Schep op elk ei wat Hollandse garnalen en bestrooi met de bieslook.

Serveer direct.

Gevuld ei met cocktailsaus en Hollandse garnalen

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin