Romige garnalensalade met ei en dille

Romige garnalensalade met ei en dille

Kleine gekookte en gepelde garnalen lenen zich bij uitstek voor een snel te maken en heerlijke toastsalade. Deze romige garnalensalade met hardgekookte eieren en verse dille smaakt bijvoorbeeld heerlijk op een sneetje geroosterd witbrood; een bijzonder smakelijk lunchgerecht! Maar je kunt de garnalensalade ook serveren op rondjes uitgestoken witbrood en rond laten gaan als vishapje op een feestje of verjaardag.

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten

  • 100 g cocktail garnalen
  • 2 eieren, hardgekookt
  • 1 el crème fraîche
  • 1 el fijngehakte dille

DSC_2766_800x536

Bereiding
Hak de eieren fijn. Ik gebruik hier vaak een eiersnijder voor, makkelijk en snel.

DSC_2771_800x536

Meng de garnalen met de gehakte eieren, crème fraîche, dille en breng op smaak met wat zout en peper.

DSC_2773_800x536

Romige garnalensalade met ei en dille

Romige garnalensalade met ei en dille

Eet smakelijk!

Thema recepten, Salades, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin