Gevulde appelbol

Niet te geloven dat een gevulde appelbol nog niet op KL stond. Ik ben er dol op en ze zijn makkelijk om te maken. Door de appelbollen te vullen met een mengsel van kaneelsuiker en amandelspijs zijn het net kleine mini-appeltaartjes. Simpelweg verrukkelijk!

Warm uit de oven smaken ze het allerlekkerst, geserveerd als dessert eventueel met een bol kaneel- of slagroomijs erbij.

Herfstrecepten, Seizoen, Wereldgerecht, Winterrecepten, Hollandse recepten, Zoet, Dessert, Gebak

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin