Gevulde portobello van de barbecue

Gevulde portobello is een geweldig alternatief voor vlees op de barbecue, maar het is ook een heerlijk bijgerecht. Door zijn grote formaat is de portobello uitermate geschikt om te vullen. Dit keer vul ik ze met een mengsel van cherrytomaat, sjalot en knoflook en bedek ze met zachte mozzarella.

In plaats van grillen op de barbecue kun je de portobello’s ook bereiden in een voorverwarmde oven van 200 graden. Houd dan ongeveer dezelfde bereidingstijd aan als op de barbecue.

Thema recepten, Seizoen, Barbecuerecepten, Zomerrecepten, Groenten, Bijgerecht

Bestel ons nieuwe kookboek: Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN

17 september 2021 is ons nieuwe kookboek uitgekomen! Een bundel met al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Benieuwd? Bestellen kan hier!

Bestel nu!

(0 stemmen)
Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin