Gourmetpannetje: biefstukpuntjes met stroganoffsaus

Ga jij ook gezellig aan de kerstgourmet dit jaar? Wat denk je van een gourmetpannetje met biefstukpuntjes en zelfgemaakte stroganoffsaus! Een heel makkelijk en lekker gerecht om te maken op de gourmet. Tip! Maak de stroganoffsaus al een dag van tevoren, dat scheelt je weer tijd en werk op de dag zelf en de saus smaakt dan nog lekkerder. 

Thema recepten, Kerstrecepten, Gourmetten

Ingrediënten

  • Biefstuk (kogel- of haasbiefstuk kan allebei), op kamertemperatuur, in blokjes gesneden
  • 1x recept stroganoffsaus
  • Boter of olie om in te bakken

Nodig

  • Gourmetpannetje

 

Bereiding

  1. Verwarm het gourmetstel.
  2. Verwarm de stroganoffsaus in een pannetje onderin op het gourmetstel. (Tip! Warm hem al voor op een warmhoudrechaud.)
  3. Vet de bakplaat van de gourmet in met wat boter of olie. Bestrooi de biefstukpuntjes met zout en peper. Bak de biefstukpuntjes bovenop de bakplaat tot ze bijna gaar zijn.
  4. Leg de biefstukpuntjes in het gourmetpannetje in de stroganoffsaus en warm nog even door tot ze de gewenste garing hebben.

Gourmetpannetje: biefstukpuntjes met stroganoffsaus

Gourmetpannetje: biefstukpuntjes met stroganoffsaus

Geen reacties

Verdeel je liefde

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin