Tip! Je kunt de stroganoffsaus ook in een pannetje op een warmhoudrechaud zetten en serveren bij de gourmet.
Stroganoffsaus

Een goedgevulde stroganoffsaus met paprika, ui en champignons is de perfecte begeleider van een mooi stuk vlees zoals biefstuk of varkenshaas. Je kunt hem van tevoren al maken en vlak voor serveren weer even opwarmen. Ook lekker om te serveren met wat à la minute gebakken runderreepjes of gehaktballetjes (of laat het vlees helemaal achterwege) en tagliatelle.
Basisrecepten, Hartige keuken, Menu, Sauzen en dips, Themarecepten, Gourmetrecepten, Kerstrecepten, Vleesrecepten
om 19:01
Van de week de Stroganoffsaus gemaakt met bief. Het was heerlijk.
om 22:30
Je vlees is doorgeslagen
om 09:45
Hoeveel vodka doe je in jou recept?
om 10:01
Gewoon een scheutje op gevoel. Komt niet zo nauw! 😉
om 10:56
beetje gerookte paprika poeder erdoor , dat geeft nog meer een authentieke smaak aan echte stroganoff saus !!
om 21:24
Hoi. Kan je deze saus ook maken zonder alcohol. Gr.
om 21:28
Ja hoor, dat kan.