Ingrediënten
- 1 grote ui, fijngesnipperd
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 1 flinke tl paprikapoeder
- Snufje chilipoeder
- 400 g champignons, schoongeborsteld en in plakjes gesneden
- 3 paprika’s, in blokjes gesneden
- 1 runderbouillonblokje, verkruimeld
- Vodka of cognac (in het originele recept staat vodka)
- Klein blikje tomatenpuree à 70 g
- 250 ml slagroom
- Optioneel, worcestersaus en tabasco
om 19:01
Van de week de Stroganoffsaus gemaakt met bief. Het was heerlijk.
om 22:30
Je vlees is doorgeslagen
om 09:45
Hoeveel vodka doe je in jou recept?
om 10:01
Gewoon een scheutje op gevoel. Komt niet zo nauw! 😉
om 10:56
beetje gerookte paprika poeder erdoor , dat geeft nog meer een authentieke smaak aan echte stroganoff saus !!
om 21:24
Hoi. Kan je deze saus ook maken zonder alcohol. Gr.
om 21:28
Ja hoor, dat kan.