Stroganoffsaus

Een goedgevulde stroganoffsaus met paprika, ui en champignons is de perfecte begeleider van een mooi stuk vlees zoals biefstuk of varkenshaas. Je kunt hem van tevoren al maken en vlak voor serveren weer even opwarmen. Ook lekker om te serveren met wat à la minute gebakken runderreepjes of gehaktballetjes (of laat het vlees helemaal achterwege) en tagliatelle.

Basisrecepten, Menu, Sauzen, Thema recepten, Gourmetten, Hartige keuken, Kerstrecepten, Vleesrecepten

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(2 stemmen)
7 reacties

Verdeel je liefde

  1. Hennie

    Van de week de Stroganoffsaus gemaakt met bief. Het was heerlijk.

  2. Meaty

    Je vlees is doorgeslagen

  3. Jidde

    Hoeveel vodka doe je in jou recept?

    1. Gewoon een scheutje op gevoel. Komt niet zo nauw! 😉

      1. beetje gerookte paprika poeder erdoor , dat geeft nog meer een authentieke smaak aan echte stroganoff saus !!

    2. Ellue

      Hoi. Kan je deze saus ook maken zonder alcohol. Gr.

      1. Ja hoor, dat kan.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin