6x het lekkerste gourmetpannetje

6x het lekkerste gourmetpannetje
De feestdagen zijn voor veel mensen een gelegenheid om het gourmetstel weer uit de kast te trekken. Ook wij zijn dol op. Het is zo gezellig en er is voor iedereen wat wils. In de gourmetpannetjes kun je de lekkerste mini gerechtjes maken. Daar maken we echt een feestje van. Zo staat er bij ons altijd pannenkoekbeslag op tafel om kleine pannenkoekjes te bakken en legt Ella-Marie graag stokbroodjes met kaas in het pannetje om te gratineren. En er is nog veel meer mogelijk. Onze favoriete gourmetpannetjes heb ik hieronder voor je op een rij gezet, in willekeurige volgorde. Benieuwd welke jij gaat maken?

1. Gourmetpannetje: varkenshaas in champignonroomsaus

Met al die uitgestalde ingrediënten op tafel kun je de lekkerste gourmetpannetjes maken. Wat denk je van dit gourmetpannetje met gebakken varkenshaas in champignonroomsaus. Simpel en heerlijk!

Gourmetpannetje: varkenshaas in champignonroomsaus

2. Gourmetpannetje: gevulde champignons

Wat denk je van deze met roomkaas gevulde champignons. Je kunt ze van tevoren al maken. Tijdens het gourmetten kan iedereen een gevulde champignon in zijn pannetje leggen en bereiden onder de grill. Leuk en lekker!

3. Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

Zet een bakje met gekookte aardappel of krieltjes op tafel, plakjes chorizo en losgeklopt ei. Daarmee maak je een heerlijke Spaanse tortilla.

Gourmetpannetje: aardappel omelet met chorizo

4. Gourmetpannetje: biefstukpuntjes met stroganoffsaus

En wat denk je van biefstukpuntjes met zelfgemaakte stroganoffsaus. Een makkelijk en lekker gerecht om te maken op de gourmet. De stroganoffsaus kun je al een dag van tevoren maken en in het pannetje opwarmen. De biefstuk bak je kort bovenop de grillplaat en leg hem daarna nog even in de warme saus.

Gourmetpannetje: biefstukpuntjes met stroganoffsaus

5. Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus

Nog zo’n lekker gourmetpannetje: knoflookgarnalen in pestoroomsaus. Lekker met wat stokbrood erbij om in de pestoroomsaus te dippen.

Gourmetpannetje: knoflook garnalen in pesto roomsaus

 

6. Gourmetpannetje: s’ mores

Ook het toetje kun je op de gourmet bereiden. De Amerikaanse s’ mores zijn niet alleen lekker om te roosteren boven het kampvuur, maar kun je ook perfect maken in een gourmetpannetje. Deze heerlijke traktatie van geroosterde marshmallows en smeltende chocolade tussen twee koekjes geklemd is niet voor niks een favoriet van jong én oud!

Gourmetpannetje: s' mores

Themarecepten, Gourmetrecepten, Kerstrecepten, Sinterklaas recepten

Heb je onze kookboeken al? Bomvol makkelijke hoofdgerechten! 

Ons derde kookboek "Makkelijke Wereldgerechten" kun je nu alvast reserveren, verwacht vanaf 2-9-2024!

Bestel ze hier!

Onze kookboeken

(5 stemmen)
Geen reacties

Deel je liefde

Dit vind je misschien ook lekker

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
KeukenLiefde