Groentequiche met geitenkaas

Quiche is mijn ideale kliekjesverwerker! Dit keer maak ik een lekkere groentequiche met gegrilde groenten en zachte geitenkaas. De quichebodem maak ik zelf want dat is echt makkelijk, maar als je wilt kun je ook kant-en-klaar quichedeeg gebruiken. Dan ben je helemaal snel klaar!

Wereldgerecht, Franse recepten, Ovenrecepten, Vegetarisch, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(0 stemmen)
3 reacties

Verdeel je liefde

  1. Riny

    Lees je quiche recept. Zelf het deeg maken lijkt me zo fijn want ik heb een glutenvrij dieet. Kan het dan met gv meel doen. Hoeft er geen gist in? Is de quiche erg compact?
    Groetjes, Riny

  2. Ivy

    Oeioei, ik kan tegenwoordig wel alle dagen geitenkaas eten. Ziet er smakelijk uit! Toevallig serveerde de kantine op mijn werk deze week iets vergelijkbaars, maar dan als omelet (dus zonder taartbodem). Ik denk dat ik deze eens ga proberen zonder de bodem (maar gewoon in een ovenschaal; lekker makkelijk) en dan met gebakken aardappeltjes erbij. De link naar de gegrilde groente staat er overigens niet.

    1. Dat klinkt ook lekker Ivy. Dankjewel voor je reactie, ik heb de link inmiddels toegevoegd! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin