Hartige banketstaaf met gehakt

Een lekkere traktatie op tafel zetten tijdens sinterklaasavond? Deze hartige banketstaaf is gevuld met gekruid gehakt en krijgt een heerlijk Spaans tintje met olijven, chorizo en paprika.

Serveer hem (lauw)warm als hij uit de oven komt, dan is hij het allerlekkerst. 

Menu, Thema recepten, Sinterklaasrecepten, Voor bij de borrel

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Keukenkoningin

    Deze lijkt me erg lekker. Kan ik hem ook maken met rundergehakt?

    1. Ja hoor, dat kan!

  2. Janine

    De hartige banketstaaf was makkelijk te maken en smaakte heerlijk! Ik wilde iets speciaals maken op Sinterklaas avond en dat was gelukt! Ik heb complimenten gekregen! Ik ga deze zeker vaker maken! Bijvoorbeeld bij een borrel

    1. Superleuk om te horen Janine! 🙂

  3. Liset

    Hi! Lijkt me heel lekker deze snack, kun je dit bewaren in de koelkast en hoelang ongeveer? 🙂

    1. Hoi Liset, je kunt hem zeker 3 dagen in de koelkast bewaren!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin