Hartige banketstaaf met gehakt

Een lekkere traktatie op tafel zetten tijdens sinterklaasavond? Deze hartige banketstaaf is gevuld met gekruid gehakt en krijgt een heerlijk Spaans tintje met olijven, chorizo en paprika.

Serveer hem (lauw)warm als hij uit de oven komt, dan is hij het allerlekkerst. 

Menu, Thema recepten, Sinterklaasrecepten, Voor bij de borrel

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(2 stemmen)
6 reacties

Verdeel je liefde

  1. Keukenkoningin

    Deze lijkt me erg lekker. Kan ik hem ook maken met rundergehakt?

    1. Ja hoor, dat kan!

  2. Janine

    De hartige banketstaaf was makkelijk te maken en smaakte heerlijk! Ik wilde iets speciaals maken op Sinterklaas avond en dat was gelukt! Ik heb complimenten gekregen! Ik ga deze zeker vaker maken! Bijvoorbeeld bij een borrel

    1. Superleuk om te horen Janine! 🙂

  3. Liset

    Hi! Lijkt me heel lekker deze snack, kun je dit bewaren in de koelkast en hoelang ongeveer? 🙂

    1. Hoi Liset, je kunt hem zeker 3 dagen in de koelkast bewaren!

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin