Hartige croissantkrans

Samenwerking — Een feestelijk ontbijt maken voor kerst? Deze hartige croissantkrans met roerei en ontbijtspek is makkelijk om te maken en smaakt verrukkelijk. Bovendien ziet hij er prachtig uit. Wil je het jezelf met kerst nog gemakkelijker maken, dan kun je hem al een dag van tevoren maken. Moment suprême warm je hem afgedekt met aluminiumfolie weer even op in de oven; circa 20 minuutjes op 175 graden. Hij smaakt dan weer als versgebakken.

De inspiratie voor dit leuke kerstontbijt vond ik bij de kerstrecepten van Jumbo. Ik heb de hoeveelheden iets aangepast voor ons drieën, verder is het recept hetzelfde (zie hier het recept van Jumbo). Wij vonden deze croissantkrans een dikke aanrader en ik verwacht dat hij ook na de kerst nog vaker op tafel zal komen.

Menu, Themarecepten, Kerstrecepten, Ontbijtrecepten

Smaakt dit recept naar meer? Wist je dat we twee kookboeken hebben uitgebracht?

Inspiratie nodig voor het avondeten? In KOKEN MET KEUKENLIEFDE en KOKEN MET KEUKENLIEFDE FAMILIEGERECHTEN vind je 75 makkelijke én originele hoofdgerechten voor elke dag!

Bestel ze hier

(31 stemmen)
2 reacties

Deel je liefde

  1. Ellie

    Met de kerst gemaakt, héél makkelijk en superlekker, top!!

  2. T Manuela

    Gemaakt vandaag maar het deeg was niet goed gaar. Bovenkant was snel bruin na 15 minuten al. Toen heb ik het afgedekt met al.folie en nog 8 minuten in de oven gedaan. Heeft een klein beetje geholpen. Het was verder wel lekker. Ik heb geen saus gebruikt.
    Volgende keer ga ik het gelijk afdekken denk ik.

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin
Keuken♥Liefde