Hartige taart met pompoen, geitenkaas en spek

Hartige taart of quiche, het is mij om het even: ik vind ze het toppunt van feestelijkheid! Want wat is er nu leuker dan dan het avondeten in een taartpunt geserveerd krijgen? Deze hartige taart met zachte pompoen, romige geitenkaas en zoutig spek heeft alles in huis voor een feestelijk herfstmaal.

Serveer hem voor het avondeten met een lekkere groene salade erbij, of bewaar hem voor de volgende dag als lunch. Je kunt hem dan even opwarmen in de oven maar ook koud is hij niet te versmaden. 

Seizoen, Thema recepten, Budget, Halloween, Herfstrecepten, Ovenrecepten, Hoofdgerecht

Ons nieuwe kookboek is uit! Koken met KeukenLiefde FAMILIEGERECHTEN is een bundel van al onze favoriete familiegerechten variërend van echte verwengerechten zoals pizza, lasagne bolognese met bechamelsaus, kip kebab schotel, sushi en chicken tenders, tot makkelijke familiegerechten voor doordeweeks als jambalaya, kip in pestoroomsaus, mihoen goreng met veel verse groente en witlofschotel met gehakt en roomsaus. Maar ook een echt familiegerecht dat van generatie op generatie is doorgegeven: Duitse reibekuchen. Bestel hem hier!

(1 stemmen)
4 reacties

Verdeel je liefde

  1. Marlous

    Ik ben dol op quiche en maak er elke week bijna wel een. Via Google kwam ik terecht bij dit recept en wauw! Dit is echt de lekkerste quiche ooit! Complimenten! Ik ga vlug de rest van de site bekijken;)

    1. Superleuk om te horen Marlous! 🙂

  2. Anny kersten

    Wat kan ik gebruiken i.p.v. geitenkaas? Die lust ik echt niet

    1. Hoi Anny, eigenlijk kun je alle kaas gebruiken die zelf maar lekker vind. Jong belegen of belegen Goudse kaas, feta, ricotta, mascarpone, het kan allemaal! 🙂

Dit vind je misschien ook leuk

Bekijk alle recepten
Follow on Bloglovin